♥ i'll FOLLOW you back ! ♥

OLD MEMORY !


saya mengharapkan agar saya dapat padam semua kenangan lama tanpa ada sedikit pun yang tersisa . saya harap dia faham kehendak saya . saya harap dia tahu kenapa saya mintak semua ni dan semua tu . andai dia tahu niat saya , mesti dia mengerti .. urmm ..

Setiap pasangan sentiasa inginkan yang terbaik untuk hubungan mereka . Tetapi ianya menjadi masalah kalau persefahaman itu tidak ada .

saya harap dia tahu yang saya dah buang semua kenangan lama saya . tak ada satu cincin pun di jari saya . tak ada satu gambar pun yang ada pada saya . tak ada satu benda pun !
tapi kenapa bila saya mengharapkan dia lakukan perkara yang sama seperti apa yang sudah saya lakukan sekarang , dia tak mampu nak penuhi kehendak saya ?

Dan saya harap dia tahu, bahawa saya sanggup lakukan apa saja untuk dia .by: shafyfymie

NEW SEMESTERPejam celik pejam celik , da nak habis belajar
tak sabarnya nak buat muka bangga sambil pegang diploma depan kamera hehehe

sem depan , sem pendek ouhhh ... Terasa berat pulak dengan subjek baru nanti . Walaupun 3 subjek je , tapi rasa macam nak tambah 1 subjek lagi je .. Bukannya aku tamak nak cepat habis . Tapi 1 subjek tu (business law) heavy laa ... Aku taknak la subjek tu menganggu final project aku nanti ;((

Buntu pulak dibuatnya .. Aku diberi pilihan NAK AMBIL SEKARANG atau AMBIL MASA FINAL PROJECT je .. Hati aku kuat untuk suruh aku ambil sekarang . aduhhhh ...
Tapi takut tak boleh bawak pulakk .. Sem pendek ni 2 bulan lebih je .. haihhhhhhhhhhh

nak ? taknak ? nak ? taknak ? nak ? taknak ? NAK ! hehe
See you soon new semester ;))


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...