♥ i'll FOLLOW you back ! ♥

WAJIB DATING ! haha

khas untuk si ucuk saiaa !! hehe SYAHMI



Firstly, makasehhh kamu kamu kamu dan kamu semua sebab sudi ceroboh blog aku secara rela hati . * BE MY FOLLOWER, DEAR ;) hehe;p


And lastly thanks a lot to Allah , thanks to my family and thanks to HIM because made my life like CANDY ! wahh ! sweet gituuu .. ! eheeeee i love you all :)



Ok ! mulakan berceloteh ;)

aku seronok sangat si dia dapat balik untuk cuti study week before final exam !


*study kah kamu sayangg ?? hehehe study la sangat kann .. DATING terus terusannn tanpa henti ! hahaha


thanks sayangg .. walaupun final exam lagi 2 minggu , tapi kamu tetap sudi dating dengan saya hari² sepanjang kamu cuti neh kann.. *except friday ! :)



hari² kami akan bosan kalau tak pergi TENGOK WAYANG && dating TEPI PANTAI or TASIK ! hehehe syok²!! *release tension kan sygg ! eheeee i love you busuk ! ;)


haritu kami tengok cerita nehhh ;))



30 March 2011 -------------------31 March 2011 *bujal & kamil*


03 April 2011----------------------------------07 April 2011



dan haritu kami pergi release tension dekat sini :))


Taman Tasik Shah Alam ^_^



Pantai Morib, Banting ^_^



happy sangat !! awak jangan tinggalkan saya tauu ;))


saya sayang awak sorang jehh ! i love you sygg :)




by: shafyfymie

♥SHARING is CARING♥

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

5 orang sedang berleter =):

Anis anak wong

LAAHHHH...AWEK SYAHMI a.k.a ROSYAM NOR keh..
hahahaha..kim salam benci kat dye ye...

FyFy

hahahaha kem salam benci tu yang tak tahan tuuu .. haha :D
oryte dear ;))

Anis anak wong

nnt kalo kim salam syg, de yg cemburu pulak kan....hehe

FyFy

hehehe ;p
bukan takat cemburu jekk ..
ase cam nak pancung² jeh kepala orang tuhh ;p;p
eheeeee ;D

LittleGurl

just love him as the way he love u too ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...