♥ i'll FOLLOW you back ! ♥

Selamat Hari Raya 😘

Hai Assalamualaikum bloggers ✌️
Selamat hari raya maaf zahir dan batin ye semua .. 

Saya minta maaf kalau kalau kata kata saya terguris hati kalian . Saya hanya manusia biasa yg sering lakukan kesilapan tanpa sedar ataupun tidak .

Raya tahun ni seperti biasa jerr .. Takde kurang takde lebih . Masih dalam mood bersederhana shj .

Raya tahun ni tak semeriah tahun tahun lalu . Mama dan adk saya si baby tu demam lak . So kurang la berjalan beraya tu .. Gulahati saya pulak jauh kat kampung ibu ayah dia . Raya ke 6 baru dapat jumpa . Beraya terus ke rumah dia . 

Harini saya dah kena balik banting balik . Sebab nak pergi beraya kt kampung . Semalam mama da gerak kolam dulu . Saya tak gerak lagi sebab nak pergi beraya rumah gulahati saya tu .

Kebetulan abg sedara gulahati saya nak hantar kereta dekat TUDM Banting . Alang alang dah nak dekat dgn kampung saya , diorang hantar saya terus .

Ingatkan nak suruh hantar kat rumah nenek . Sekali nak suruh si gulahati beraya rumah nenek saya . Abg sedara si gulahati nak balik cepat pulak . Sebab dia masuk kerja pukul 4pm . Terpaksa ler diorang hantar saya kt kolam jer .

Dah sampai kolam tu , diorang taktau jalan balik lak . Terpaksa ler guide diorang ke jalan luar . Sebab tadi lalu jalan pulau carey . Diorang taktau sgt jalan tu . 

Lepas hantar diorang keluar , saya terus gerak balik kolam balik . Sebab tadi bawak kereta ayah . Takut ayah nak keluar pergi memana lak . Sampai sampai kolam terus makan .. Tolong tolong sikit kat depan , then masuk rumah terus lelap sampai ke maghrib . 

Ingatkan nak pergi beraya dalam pukul 8pm . Ayah lak tengok badminton . Lepak rumah nenek kejap . At last pukul 10.30pm baru gerak beraya . Tu pun sebuah rumah je dapat pergi . Kampung kannn .. Confirm lah diorang jenis tidur awal .. 

Pukul 11 lebih gak la kat rumah sedara tadi . Pastu balik jap rumah nenek , ambil baju baju saya . Pastu terus gerak kolam . Kemas apa yg patut . Then balik Klang . 

Letih lak rasanya . Haha okey lah . Penat mengarang online diary ni . Ada masa saya membebel lagi ye .

Assalamualaikum dan selamat hariraya maaf zahir dan batin yaaa ✌️✌️

♥SHARING is CARING♥

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

1 orang sedang berleter =):

Анна Лапина

В разделе, который вы сейчас просматриваете, собраны самые лучшие Дорогие индивидуалки. Дополнительная информация:
Приглашаю к себе в апартаменты только состоятельных и порядочных мужчин. Внимание: я принимаю индивидуально независимо от салонов, когда гость ко мне приходит он должен почувствовать себя расслабленным, в спокойствии, без напряжения-что кто-то будет по квартире бегать. Практикую в сексе практически все, если вы желаете разнообразить свою сексуальную жизнь предлагаю вашему вниманию новинки, все разновидности массажа от профессионального до расслабляющего, спортивный. Безболезненно делаю массаж простаты, урологический если будут какие либо ваши пожелания, фантазии---гарантирую неземное наслаждение. А так же практикую виброшоу, доминирование от бархатного до жесткого с поркой и трамплингом. Есть плётки, бостонада, спанкинг, фейсситтинг, контроль дыхания, игры с воском, игры с унижениями, принудительный кунилингус- доставят удовольствие любителям острых ощущений. В смс переписку не вступаю, выезда нет. Звоните в любое время суток! Для хорошего настроения есть Я!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...