♥ i'll FOLLOW you back ! ♥

CINTA MATI or CINTA HATI ?? ♥


Posting kali ini mengenai si dia . Yes ! si dia adalah cinta hati saya dan merangkap ke cinta matiku ! hehe;p si dia adalah segalanya buat saya . saya tak perduli orang nak kata saya terlalu taksub pada cinta si dia . Andai mereka mereka dan mereka semua tu mengerti apa yang saya rasa , alangkah indahnya dunia saya ! =) Saya cinta dia apa adanya . Saya bukan si sweet talker dan saya juga bukan si pengikis harta dan dan dan juga BUKAN pandang rupa paras seseorang tu yee .. harap maklum :)


Perigi mencari timba ? ouh tuhan . kenapa ayat tu harus ditujukan pada saya ? salahkah saya terhegeh-hegeh pada BOYFRIEND saya sendiri ? apakah itu SALAH ? saya tak fahamlah dengan mentaliti masyarakat sekarang yang tak boleh tengok orang bahagia ! IRI HATI sangat kenapa ? setiap orang ada kelebihan dan kekurangannya . Jangan risau . Allah tak kedekut pada orang yang BERSABAR && yang MENGHARGAI pemberiannya :)


Ok, lupakan tentang masyarakat sekeliling yang iri hati dengan kebahagiaan orang lain tu yaa . Lagipun siapalah saya neh yang mereka nak cemburukan tuh . Saya juga seperti mereka mereka dan mereka juga :) hehe dan posting neh bukan nak cerita tentang mereka ponnnnn ;p


CINTA HATI = SI DIA !

siapa si dia tuh eh ? nak intro ke taknak nehh ?? alaaaa malu la nak intro .. hehehe;p *Gedik;p

Ok², si dia bernama MUHAMMAD SYAHMI ! kenapa dia begitu ISTIMEWA buat saya ? sebab dia best ..... hehehe da macam iklan TV pulak ;p


Mungkin sebab dia FIRST LOVE saya ?? but, how bout my ex ? hahaha saya tak rasa pon cinta pertama adalah orang pertama yang saya COUPLE ! wuerkk ! ;p

taknak cerita lagi lah ! maluuuuu ;D hehe


Syahmi sayang ... restu keluarga itu PENTING ye sayang ..

Bila lagi awak nak kenalkan saya pada keluarga awak secara formal ? hehehe;p

I WISH THAT SO MUCH,DEAR ... and

I LOVE YOU SO MUCHY MUCHY tOo ~


by: shafyfymie

♥SHARING is CARING♥

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

2 orang sedang berleter =):

alisha

laki tu 1 poli saya :)

ღ Sumomo-chan ღ

awww sweeetnya dia :)

saya setuju ngan kata2 awak yg satu tuh,
tak salah kan kalau kita terhegeh2 kat boyfriend sendiri ? hihi
org lain selalu pk lain bila kita cemtu,
sebabnya mereka tak paham apa yg kita rasa dan saya sendiri pon tak peduli kalau mereka semua nak kata cemtu :)
peaceeee ! hihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...