♥ i'll FOLLOW you back ! ♥

♥ HAPPY ANNIVERSARY mr. BADAK ♥





Assalamualaikum readers ;))
Harini First Anniversary aku dengan boyfriend kesayangan aku tuh .. hehe
Muhammad Syahmi

urmm .. tak tau nak kata apa .. macam tak percaye pon ade jugak . sebab aku tak pernah alami ANNIVERSARY with BOYFRIEND sebelum neh .. maybe aku dulu tak pandai bercinta kott .. sebab tu la couple pon tak pernah or tak lebih dari setahun . kalau ade pon just "gantung tak bertali" ! Dulu pernah gak nak sambut anniversary dengan ex aku si Mr. O tuhh .. tapi nak buat macam mana kan . aku ney dilayan pon macam nak taknak . aku malas la nak terhegeh-hegeh kat dia . so aku buat slumber dan let him go far away from me lah . *terasa diri ini tak dihargai* hahahaha stupid kan ! ok tutup cerita . aku malas nak kenang kisah lama ;)

Ok sekarang ni aku mengaku aku sangat3 bahagia dengan boyfriend aku sekarang neh .. bukan nak riak , bukan nak berlagak . tapi ney apa yang aku rasa . Seriusly, aku sayang gilerrr kat Syahmi . aku taktau lah apa yang ada kat dia tuh sampai aku sayang sangat sangat kat dia ! haha *dia tak pakai ubat guna guna kat aku ok !*

Firstly, terima kasih Tuhan sebab dah temukan aku dengan dia . terima kasih Bukit Cahaya Shah Alam sebab kat situ lah pertama kali si jejaka pendiam , pemalu dan segala PE ney dah mula bersuara bercakap dengan aku ...*siap bawak aku jenjalan pusing taman tu lagi bersama Nurul BGL dy tuhh ;p* dan terima kasih jugak kepada Cosmopoint Klang yang dulu aku selalu kutuk kutuk . rupanya ada jugak habuan untuk aku .. hehe bukan saje dapat ilmu , dapat laptop , dapat JODOH lagi tuu .. agak agak siapa yang belum ada jodoh lagi tuh , sila sila lah daftarkan diri anda ke Cosmopoint Klang .. makcik kunyit tu single lagi ok ... hehehe *khas buat lelaki saje lah ;p

Ok ney khas buat kekasih gelap terang siang dan malam ku
sayang ,
terima kasih sebab awak dah corakkan hidup saya dengan warna yang ceria ;)
terima kasih sebab awak dah terima saya seadanya ;)
terima kasih sebab awak dah ubah hidup saya ;)
terima kasih sebab awak dah ajar saya pantang larang dalam kehidupan ;)
terima kasih sebab awak tahan dengan perangai saya yang kuat jelez nehh ;)
terima kasih sebab awak caring sangat pasal penyakit saya ;)
terima kasih sebab awak caring pasal makan pakai saya ;)
terima kasih sebab awak hadir dalam hidup saya ;)

awak nak tahu tak ?? tapi saya rasa awak dah tahu ...
saya tak boleh hidup tanpa awak .. suka hati awak lah nak percaya atau tak . Jujur saya perlukan awak sangat sangat . hadirnya awak dalam hidup saya bagai dah berubah garisan khatulistiwa dalam diri saya ney sayangg .. hehe seriuss !!
awak ingat lagi tak masa kita hampir hampir tak dapat nak pertahankan hubungan kita neh ..
saya rasa macam saya dah takde life sayang .. dua hari tu saya tak boleh nak buat apa apa pon .
semua serba tak kena . saya down sangat sangat . saya sakit sangat time tu sayang .. saya tak pernah rasa sakitt macamtu . tapi percayalah , masa tu baru saya dapat rasa yang awak sangat berharga dalam hidup saya

sayang ...
janji dengan saya , awak jangan tinggalkan saya ye ..
kalau awak nak tinggalkan saya , biar saya yang pergi dulu ..
sebab saya tak sanggup nak tengok awak bahagia dengan orang lain .
awak janji dengan saya , walau apa pun yang bakal terjadi . kita kena pertahankan hubungan kita tauu !

saya janji dengan awak , saya akan terima awak seadanya .
saya janji dengan awak , saya akan ikut semua kata kata awak . *yang baik jelah*
saya janji dengan awak , saya akan sentiasa berada disamping awak .
saya janji dengan awak , saya akan bantu awak dalam segala hal . *insyaallah*
saya janji dengan awak , saya akan jadi girlfriend yang terbaik .
saya janji dengan awak , saya akan belajar masak , buat kerja rumah , practice2 !!
saya janji dengan awak , SAYA NAK KAWEN DENGAN AWAK !! hehehehe ;p

Ok sayang , I LOVE YOU so much ! happy first anniversary dear ;))

NAH !!
saya bagi awak Ferrari eh !! tapi dalam mimpi jelah .. hehehe
29 Julai 2010 - 29 Julai 2011


♥SHARING is CARING♥

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

2 orang sedang berleter =):

Miss Haza

happy anniversary ...
:)) smge hubungn dbrkati ..

FyFy

aminnn ~
thanks HAZA ;))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...